Siirry pääsisältöön

Blogimme ilme on muuttunutKuten näette, olemme kääntäneet blogissamme uuden sivun viemällä ulkoasun ilmettä modernimpaan ja lukijaystävällisempään suuntaan. Motiivina on nimenomaan ollut tehdä ilmeestämme helpommin silmäiltävä ja luettava.

Suurimpia muutoksia ovat:
  • Pääsivulla on nyt näkyvissä tekstien esikatselu eli näet useampia tekstejä pääsivulla. Koko teksti ei ole heti näkyvissä eli lukijat voivat selatava helpommin uusimpia tekstejämme ja valita mieluisansa. Katsoimme myös, että tällainen näkymä on käyttäjäystävällisempi myös eri mobiililaitteilla. Lue lisää -painikkeesta näkee koko tekstin.
  • Uusin teksti näkyy sinisellä pohjalla korostettuna sivun ylälaidassa. Siitä näet heti, mitä olemme viimeisimpänä julkaisseet.
  • Kuvat ovat isompia kirjojen kauneuden ja hyvän mielen korostamiseksi.
  • Fontitkin ovat isompia ja siten lukijaystävällisempiä. Tekstin taustaväri on valkoinen ja teksti musta, joten tekstiä on miellyttävää lukea.
  • Väljempi rivien asettelu ja muutenkin ilmavampi ilme luovat myös harmonista tunnelmaa lukijalle. Haluamme välttää hälyisyyttä ja varmistaa, että lukijamme voivat keskittyä olennaiseen sekä nauttia ja syventyä eri kirjojen tunnelmaan.
  • Jaa muille -painiketta klikkaamatta voit jakaa tekstejämme myös kätevästi somessa, jos haluat suositella lukemista kavereille tai seuraajille.. Yläpalkista löytyvät tutut lukuhaasteet ja lisätietoja blogin kirjoittajista, sivupalkista taas blogiarkisto, tunnisteet ja blogimme somekanavat, joissa meitä voi seurata.
Saatamme hioa blogin ilmettä hienoisesti vielä (lähi)tulevaisuudessa, mutta suurimmat muutokset ovat nyt jo nähtävillä. Olemme itse innoissamme ja onnellisia uudesta ulkoasusta. Otamme kuitenkin mieluusti vastaan palautetta uudistuksista sekä parannusehdotuksia, joita toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Toivottavasti viihdytte blogissamme jatkossakin!


Image by Myriam Zilles from Pixabay

Kommentit