Siirry pääsisältöön

Arvomme lippuja Helsingin kirjamessuille 2021

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja voittajille on ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistujille, toivottavasti messuilla tavataan!

 

Arvomme kaksi lippua Helsingin kirjamessuille 2021*, jotka – aivan mahtavaa!! – järjestetään taas livenä Messukeskuksessa. Voitto voi suosia siis kahta osallistujaa. Osallistu arvontaan jättämällä tämän blogitekstimme alle kommentti, jossa kerrot, mikä on mielestäsi mielenkiintoisin kirjoituksemme ja kaunein kuvamme tänä vuonna. Muista kertoa kommentissa myös sähköpostiosoitteesi, jotta voimme kysyä osoitettasi lipun postittamiseksi voiton sattuessa kohdalle.

Arvonta päättyy tiistaina 19.10.2021 klo 18. 

Psst. Arvonta järjestetään samaan aikaan myös Instagram-tilillämme, joten osallistumalla siellä voit tuplata voittomahdollisuutesi.

Messuilla tavataan – ihan oikeasti!

Jos olet seurannut blogiamme jo jonkin aikaa, tiedät varmasti, että kirjamessut ovat meille eittämättä yksi vuoden päätapahtumista. Edellisinä vuosina Hanna on verrannut messuja festareihin (joissa juostaan lavalta toiselle esiintyjiä katsomaan) ja Elina jouluun (joulun peruuntumiseltahan se tuntui, kun fyysinen tapahtuma 2020 peruttiin).

Ei voi sanoin kuvailla sitä iloa, että messut järjestetään taas fyysisenä tapahtumana ja pääsee hypistelemään kirjoja, kuuntelemaan puheensorinaa ja nauttimaan messutunnelmasta. Tänä vuonna messujen teemana on dialogi. Meillä molemmilla messuohjelma on tilattu jo lehtisenä, mutta kumpikaan ei ole vielä ehtinyt perehtyä siihen tarkemmin. Pakko messulehteä ei kuitenkaan ole tilata, sillä ohjelma löytyy myös verkosta. Kirjoitamme myöhemmin vielä messutärpeistämme ja siitä, mitä odotamme messuilta eniten.

Poikkeusvuosi toi myös hyötyjä, sillä nyt halukkaat voivat ostaa myös pelkän verkkolipun, jolla seurata tapahtumaa ja keskusteluja verkossa. Kiinnostuksella odotamme, miten tämä hybriditapahtuma järjestetään. On aivan mahtavaa, että koronavuodesta opittiin, että myös katsojat kauempaa voivat osallistua tapahtumaan, vaikka eivät viikonlopuksi Helsinkiin ehtisikään.

*Liput arvontaan lahjoitti Messukeskus, kiitos!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Lisääthän sähköpostisi, johon voimme olla yhteydessä, jos voitto osuu kohdallesi. :) Terkuin, Hanna & Elina

   Poista
 2. Saku Tuominen: Kaikki on hyvin riippumatta siitä miten kaikki on artikkeli oli hyvä. Kuvana kaunis oli raikkaita tuulia ja lukemattomia kirjoja kirjasta otettu kuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisääthän sähköpostisi, johon voimme olla yhteydessä, jos voitto osuu kohdallesi. :) Terkuin, Hanna & Elina

   Poista
 3. Tekstinä, tove Jansson Vaarallinen juhannus ja kuvana jojo moyes: yömusiikkia artikkelin kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisääthän sähköpostisi, johon voimme olla yhteydessä, jos voitto osuu kohdallesi. :) Terkuin, Hanna & Elina

   Poista
 4. Kuvana ja tekstinä Anni Kytömäen Margarita. Tekstinne ovat aina erinomaisia ja raikkaita, tällä kertaa myös siksi, että teksti kuvasi epäilystä pitkistä ja raskaista kuvauksista (ja väsymystä, joka on tuttua...), mutta positiivisesta yllätyksestä, jonka minäkin koin. Kuva oli kaunis, sopii kirjaan ja vielä simpukat sen ympärillä :)

  VastaaPoista
 5. Kuunpäivän kirjeet Emmi Itärannalta! (tiia973@gmail.com)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti